Over Marianne Meeter

Ik ben Marianne Meeter- van der Laan geboren in 1973. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.Mijn interesse voor gezonde voeding en gewichtsbeheersing heb ik van huis uit meegekregen. De nadruk lag op gezonde voeding, maar er was ook ruimte voor een lekkernij. Mijn motto is dan ook Jong geleerd is oud gedaan. 

Ik heb in 2011 het diploma Gewichtsconsulent bij Sonnevelt opleidingsinstituut behaald en in december 2012 heb ik de specialistie ‘kind en voeding’ afgerond, bij het Hamelcollege. Na enige tijd mensen vanuit mijn eigen huis te begeleiden, heb ik sinds 1 november 2012 mijn eigen praktijk in Lemmer. En vanaf 1 januari 2014 werk ik vanuit A la mer aan de Industrieweg. www.alamer.nl

Een gewichtsconsulent:

  • Geeft voedingsadviezen.
  • Begeleidt gezonde mensen met onder en overgewicht.
  • Geeft adviezen over beweging en sport.
  • Weet medische risico’s te herkennen en mensen door te verwijzen naar huisarts.
  • Gaat er vanuit dat de oplossing in jezelf zit en daar moeten we die dus ook zoeken.
  • We richten ons op de knelpunten in de voeding en/of voedingsgewoonten, waarbij het uitgangspunt is dat we dat op een positieve manier doen.
Alles mag, maar je leert nieuwe keuzes maken

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten, dit is een vereiste om voor vergoeding van ziektekostenverzekeringsmaatschappijen in aanmerking te komen. De beroepsvereniging (BGN) waarborgt de kwaliteit van gewichtsconsulenten.

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van mijn adviezen?

Neem contact op