Werkwijze

Mocht je geĂŻnteresseerd zijn om samen met mij aan de slag te gaan, dan maken we eerst een vrijblijvende afspraak waarin we samen je doelen bekijken en we mijn manier van werken en de mogelijkheden bespreken.

Vervolgens kunnen we een afspraak maken voor het eerste intake gesprek.

In het intake gesprek wordt uw voedingspatroon en levensstijl in kaart gebracht. Het is belangrijk dat ik een goed beeld krijg van hoe jouw dagelijkse leven er uitziet.

Verder wordt er o.a. besproken wat jouw idealen zijn en wordt er nagegaan welke manier van aanpak het beste bij je past en welke doelen we gaan nastreven.

Na dit intakegesprek krijg je het werkboek Weg met de weegschaal en voorbeeldmenu’s mee naar huis om mee aan de slag te gaan en een eetdagboek dat je geregeld zult moeten bijhouden, dit kan ook digitaal worden bijgehouden in de Eet meter van het voedingscentrum.

We bespreken bij elke afspraak de eventuele knelpunten en andere zaken waar je tegen aan loopt. 

Het uiteindelijke doel zal altijd zijn: Dat je eetpatroon en gedachtegang verandert op een manier die jij prettig vindt.

Samen met mij werken aan uw gewicht betekent meer dan een voedingsadvies alleen. Voeding is een onderdeel van het programma, maar er wordt ook gekeken naar het psychologische aspect bij afvallen. Bewustwording en gedragsverandering spelen daarin een belangrijke rol.