Wie jarig is trakteert!                                   

Vandaag 1 april vier ik mijn verjaardag. Helaas weer geen feestje en niet trakteren op taart en hapjes. Natuurlijk vind ik dat erg jammer, maar i.p.v. richten op wat er niet kan, ga ik kijken wat er wél kan. Ik wil er toch graag een feestelijke dag van maken.

Dus heb ik besloten om iets geks te gaan doen! Ik heb namelijk zin om tóch te trakteren en om iemand heel blij te maken. Daarom ga ik een traject van 'Weg met de weegschaal', ter waarde van € 295,-, helemaal gratis weggeven!

Bij dit traject horen 8 consulten, waarin ik je coach naar een gezonde relatie met voeding en gewicht. Deze consulten kunnen zowel online als 1 op 1 in de praktijk plaatsvinden.

Je gaat ± 12 weken aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe gewoontes op het gebied van voeding en gewicht.

Ben jij klaar met diëten, afvallen en weer aankomen? Met deze methode doorbreek je deze vicieuze cirkel en ontwikkel je een ontspannen relatie met voeding.

De enige voorwaarde die ik stel, is je commitment als we samen de uitdaging aangaan.

Voel jij dat dit hét moment is om voor verandering te gaan? Wil jij heel graag dit traject bij mij volgen en kans maken op 8 weken gratis begeleiding bij de methode 'Weg met de weegschaal? Stuur dan nu een bericht met je motivatie. Waarom ben jij de juiste persoon om nu met dit traject van start te gaan? Mail dit bericht naar info@mariannemeeter.nl